MÅleri

Fasader

Vi har lång och god erfarenhet av att måla fasader och fönster av alla olika slag. Vi utför fasadarbeten allt ifrån villor till höghus och kontorsbyggnader.

Trä fasader

Det är viktigt med god kunskap när det kommer till träfasader, vilket vi har. Vi målar alla olika träfasader från linoljefasader till kustnära fasader till obehandlade och behandlade fasader.

STen Fasader

Precis som med träfasader har vi god erfarenhet av stenfasader. Vi har lång erfarenhet av att måla både nya och mycket gamla stenfasader.


Invändig Målning

Här finns det inget vi inte kan utföra. Vi målar väggar, tak, fönster, golv och karmar. Vi har god erfarenhet med att måla i hemmet samt kommersiella miljöer som kontor, restauranger och hotell.

Tapetsering

I vårt team av målare har vi mycket erfarenhet och kompetens kring tapeter. Vi hänger tapeter av alla slag, mönster anpassade tapeter och fototapeter. Det är bara ni som sätter gränserna.

ådring & Marmorering

Något vi också utför är Marmorering, det är en teknik inom måleri att med färg och penseldrag åstadkomma imitation av till exempel marmor och olika träslag.

Vad behöver du tänka på när du funderar på att måla om...

Oavsett om det ska målas om utvändigt, invändigt eller tapetseras om så är det alltid bäst att göra det i tid. Det är enklare att måla om när t.ex. fasaden är i hyfsat skick. Väntar du för länge blir underarbetet mycket mer krävande.

Vilket också betyder längre underarbete och en dyrare peng. Väntar man allt för länge kan det leda till att man även måste utföra reparationer eller snickeri innan det går att måla om.


Det bäst är att boka en kostnadsfri konsultation med oss där vi tillsammans med kunden tittar närmare på projektet.

Vi tror på långsiktiga relationer och därför är vi inte intresserade att pressa kunden till att utföra några onödiga eller dyra lösningar. Vi talar även om för kunden om det behövs åtgärdas omgående eller om det går att avvakta ett tag till.

Exempel på uppdrag vi utfört


Ett ljust modernt kök med rostfria detaljer.
Ett mörkare alternativ med rostfria detaljer.
Ett mer klassiskt vitt kök med rostfritt kylskåp och spis.

Kontakta oss redan idag och få ett kostnadsförslag